feminismus.czČlánky › Autorské čtení Hany Andronikové - SRDCE NA UDICI

Autorské čtení Hany Andronikové - SRDCE NA UDICI

2. květen 2005  | Gender Studies
Autorské čtení Hany Andronikové - SRDCE NA UDICI
Gender Studies, o. p. s. Vás zve v úterý 3. května 2005 od 18. hodin na autorské čtení, tentokrát knihy Hany Andronikové SRDCE NA UDICI. Soubor osmi povídek ze současnosti a nedávné minulosti, o hledání slov a cest, příběhy dějové i náladové; odhalují svébytné světy z pohledu vypravěčů mužských i ženských, mladých i stárnoucích. Povídky se vzájemně prolínají a doplňují, společně pak skládají obrazy doby, rozmanitých lidských osudů a vztahů.
Gender Studies, o. p. s. Vás zve na autorské čtení, tentokrát knihy Hany Andronikové SRDCE NA UDICI.

Soubor osmi povídek ze současnosti a nedávné minulosti, o hledání slov a cest, příběhy dějové i náladové; odhalují svébytné světy z pohledu vypravěčů mužských i ženských, mladých i stárnoucích. Povídky se vzájemně prolínají a doplňují, společně pak skládají obrazy doby, rozmanitých lidských osudů a vztahů.

Hana Andronikova – narozená ve Zlíně (1967), vystudovala Filozofickou fakultu v Praze, obor angličtina-čeština. Po ukončení studia pracovala jako personální manažerka v zahraničních i českých firmách. Roku 1999 odešla z podnikatelské sféry a věnuje se literatuře. V roce 2001 vydala svůj první román Zvuk slunečních hodin, který získal Literární cenu Knižního klubu (2001) a cenu Magnesia Litera v kategorii objev roku (2002).

Úterý 3. května 2005 od 18. hodin
Gender Studies, Gorazdova 20, Praha 2, 120 00

Místo si můžete rezervovat na : 2 24 91 56 66, gender.office@ecn.cz. Místa jsou rezervována do 18 hod.

Čtení je finančně podpořeno nadací Heinrich Boell Stiftung.
www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.