feminismus.czČlánky › Bod zlomu

Bod zlomu

28. únor 2005  | Redakce F.cz
Píšete práci z oblasti genderových studií a zajímá vás...
… jak se dají psát práce s genderovou tematikou?, jaká metodologie je vhodná a jak s ní pracovat?, jaká témata se často řeší?, kde potkat někoho, s kým sdílet své zkušenosti ze psaní?
Nabízíme vám jedinečnou možnost představit téma na němž pracujete, sdílet své zkušenosti s jeho zpracováváním, vyslechnout si komentáře a prodiskutovat dané téma s odborníky a odbornicemi, kteří/které se příslušné oblasti profesionálně věnují, získat cenné podněty a posunout tak svou práci.
„Bod zlomu“ Píšete práci z oblasti genderových studií a zajímá vás... … jak se dají psát práce s genderovou tematikou? … jaká metodologie je vhodná a jak s ní pracovat? … jaká témata se často řeší? … kde potkat někoho, s kým sdílet své zkušenosti ze psaní? Nabízíme vám jedinečnou možnost představit téma na němž pracujete, sdílet své zkušenosti s jeho zpracováváním, vyslechnout si komentáře a prodiskutovat dané téma s odborníky a odbornicemi, kteří/které se příslušné oblasti profesionálně věnují, získat cenné podněty a posunout tak svou práci. NKC – ŽV a FHS UK připravily projekt s názvem Bod zlomu, v němž dáváme prostor mladým lidem, kteří se věnují genderovým teoriím na akademické půdě a rádi by představili a prodiskutovali odbornou, koncepční i metodologickou stránku svých prací a projektů. Jednotlivá sezení v podobě seminářů budou probíhat vždy 1 x 14 dní ve čtvrtek v centru Prahy na adrese NKC-ŽV, Husova 7. Máte-li zájem o prezentaci vlastního tématu, obraťte se na adresu katerina@zenyaveda.cz. V případě zájmu pouze o účast na seminářích bez prezentace, sledujte informační portál www.zenyaveda.cz.
www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.