feminismus.czČlánky › Co přináší nový internetový portál Mladazena.cz?

Co přináší nový internetový portál Mladazena.cz?

18. červenec 2006  | Helena Tabakovová
Vydavatelství Mladá fronta projevuje svou konkurenceschopnost na mediálním trhu a rozšiřuje své portfolio internetových portálů. Objevil se nový internetový magazín pro ženy Mladazena.cz. Obsah portálu vychází ze tří již existujících časopisů Mladé fronty - Juicy, Maminky a Diety, zaměřené na mladé "dámy" čtenářky.

Vydavatelství Mladá fronta projevuje svou  konkurenceschopnost na mediálním trhu a rozšiřuje své portfolio internetových portálů. Objevil se nový internetový magazín pro ženy Mladazena.cz. Obsah portálu vychází ze tří již existujících časopisů Mladé fronty - Juicy, Maminky a Diety, zaměřené na mladé "dámy" čtenářky.

 

Mezi oblíbené rubriky nového portálu patří tradiční témata o módě, kosmetice, celebritách, ale také články o zdravé výživě, dietách a mateřství. Jsou to v podstatě stereotypní, tradiční ženská témata, které zavánějí nudou a nepřináší nic nového.

 Možná jen stojí za to zmínit rubriku Finance & kariéra, ve které se můžeme krátce seznámit například s problematikou psychického či fyzického harašení žen na pracovišti, přečíst si rozhovor s porodní asistentkou nebo dostat pár rad o to tom jak se stát podnikatelkou nebo jak výhodně využít sociálních dávek pro matky.

 

Spuštění portálu je relativně čerstvé. Doufejme tedy, že jeho obsah se časem doladí tak, aby se čtenářky mohly dočíst také více o tom, co je to například rovnoprávnost nebo genderová diskriminace, a ne jen o tom jak si nejlépe nalakovat nehty u nohou.

 

Zhodnoťte sami obsah nového portálu: www.mladazena.cz

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.