feminismus.czČlánky › EKS hledá projektovou manažerku/manažera pro projekt Buďte IN při integraci

EKS hledá projektovou manažerku/manažera pro projekt Buďte IN při integraci

Náplň práce: jde o práci na ¾ úvazek na dobu minimálně jednoho roku (plánované rozšíření na plný úvazek od července 2007). Manažerka/manažer bude řídit a realizovat projekt zaměřený na vzdělávání poskytovatelů služeb v státním a neziskovém sektoru v oblasti integrace cizinců a etnických menšin s důrazem na rovné příležitosti a komunitní rozvoj.

Náplň práce: jde o práci na ¾ úvazek na dobu minimálně jednoho roku (plánované rozšíření na plný úvazek od července 2007). Manažerka/manažer bude řídit a realizovat projekt zaměřený na vzdělávání poskytovatelů služeb v státním a neziskovém sektoru v oblasti integrace cizinců a etnických menšin s důrazem na rovné příležitosti a komunitní rozvoj. Manažerka bude mít na starost především:

Řízení, realizace a administrace projektu
Zajištění obsahu a facilitace vzdělávacích kurzů ve spolupráci s lektory/kami z partnerské organizace Praxis z Londýna a závěrečné konference projektu včetně výběru vhodných přednášejících a lektorů
Zajištění veškeré logistiky spojené s realizací projektu
Nábor účastníků a účastnic a síťování
Zpracování výstupů projektu a PR materiálů ve spolupráci s PR manažerkou
Zpracování monitorovacích zpráv
Asistence při psaní grantových žádostí

Požadujeme:

Středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání
Výborná znalost AJ (slovem a písmem). Angličtina je z 50% pracovním jazykem. Požadovaná znalost na úrovni Cambridge certificat CAE (držení certifikátu není podmínkou)
Zkušenost s řízením projektů a organizací seminářů a konferencí
Orientace v migrační a genderové problematice (obecná znalost o problematice cizinců v ČR, obecný přehled o problematice rovných příležitostí mezi muži a ženami, ochota a zájem získávat informace v tomto oboru)
Uživatelská znalost práce na PC (Word, Excel, Internet)
Zkušenost s psaním grantových žádostí a s prací na evropských projektech
Nabízíme:

Zajímavou a kreativní práci s možností cestovat do zahraničí a pracovat se zahraničními partnery
Možnost uplatňovat a rozvíjet vlastní nápady a projektové návrhy
Možnost dalšího vzdělávání a profesního růstu
Růst finančního ohodnocení dle schopností
Práce v malém přátelském kolektivu s možností spolupráce s dalšími NNO v Praze

Předpokládaná doba nástupu: 28. května 2007

Strukturovaný životopis a motivační dopis zašlete do 30. dubna 2007 na e-mailovou adresu: eva.kavkova@ecgnet.cz nebo poštou na adresu: EKS, Žitná 45, Praha 1, 110 00. Vybrané kandidátky a kandidáty pozveme do týdne ke konkurzu.

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.