feminismus.czČlánky › Evropská kontaktní skupina hledá projektovou manažerku/ manažera

Evropská kontaktní skupina hledá projektovou manažerku/ manažera

Evropská kontaktní skupina v ČR, o.s. hledá PROJEKTOVOU MANAŽERKU/ MANAŽERA (na plný pracovní úvazek) a FINANČNÍ MANAŽERKU/ MANAŽERA (na zkrácený úvazek). Projektová manažerka/ manažer bude řídit, realizovat a administrovat projekty zaměřené na problematiku rovných příležitostí a vzdělávání v oblasti integrace cizinců.

Evropská kontaktní skupina v ČR, o.s. hledá PROJEKTOVOU MANAŽERKU/ MANAŽERA (na plný pracovní úvazek) a FINANČNÍ MANAŽERKU/ MANAŽERA (na zkrácený úvazek).

Projektová manažerka/ manažer bude řídit, realizovat a administrovat projekty zaměřené na problematiku rovných příležitostí a vzdělávání v oblasti integrace cizinců.

Finanční manažerka/ manažer bude řídit a zpracovávat finance projektů, komunikovat s externí účetní firmou, vyúčtovávat projekty atd.

Předpokládaný nástup: 17. července 2006. Strukturovaný životopis a motivační dopis zašlete do 30.června 2006 na e-mailovou adresu eva.ecg@ecn.cz

Více informací o obou pracovních pozicích naleznete na www.eks.ecn.cz

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.