feminismus.czČlánky › Gender Studies na Rock for People

Gender Studies na Rock for People

29. červen 2007  |  Rock for People
Pořadatelé letošního ročníku Rock for People se rozhodli dát prostor neziskovým organizacím. Na festivalu v Hradci Králové tedy bude fungovat i informační stánek GS, kde budeme poskytovat informace a materiály o diskriminaci na trhu práce a o tom, jak se proti ní bránit.

ROCK FOR PEOPLE 2007

13. ročník festivalu ROCK FOR PEOPLE – letos poprvé v novém FESTIVAL PARKU v Hradci Králové
Datum festivalu Rock for People bude již tradičně 4. – 6. 7. 2007 s tzv. Večírkem pro nedočkavé (3. 7. 2007).
V letošním roce se stane patrně jedna z nejzásadnějších událostí v dějinách festivalu Rock for People - dojde k jeho přestěhování z Českého Brodu, kde se dvanáct let konal, do nového areálu - na bývalé vojenské letiště v Hradci Králové. Věříme, že se  nám podařilo najít takové místo, které umožní další růst festivalu, zpříjemní festival pro návštěvníky a umožní přivézt opravdu velké hvězdy světové hudební scény.
Program festivalu Rock for People je velmi bohatý vystoupí Více než 120 kapel z více než 20 zemí na 5 scénách. Je připraveno mnoho další zábavy
Programu budou letos dominovat především 4 jména: THE KILLERS,  BASEMENT JAXX, THE HIVES a FLIPSYDE.
Dalšími taháky na festival Rock for People 2007 pak jsou: TOY DOLLS (Velká Británie), MORY KANTÉ (Guinea), FRONT LINE ASSEMBLY (Kanada), ENTER SHIKARI (Velká Británie), LEVELLERS (Velká Británie), DIE HAPPY (Německo), NO MEANS NO (Kanada), SICK OF IT ALL (USA), THE BONES (Švédsko), BEATSTEAKS (Německo)
Z českých luhů a hájů zavítá na festival tradičně špička domácí scény: Divokej Bill, Chinaski, Kryštof, Hana Hegerová, Buty, Tata Bojs, Vypsaná fixa, Horkýže Slíže a desítky dalších.
Velkou novinkou v novém arálu bude i rozšíření počtu scén, což umožní lepší časování harmonogramů jednotlivých scén tak, aby si návštěvník mohl naplánovat vlastní mix zábavy, která ho zajímá. Vedle tradičních 2 hlavních scén (Česká Spořitelna stage a O2 stage) budou fungovat 2 kryté scény s živou hudbou – 1 stan s kapacitou přes 2000 lidí a Mattoni Talent Stage v bývalém leteckém hangáru. Zajímavou součástí programu bude i taneční scéna Red Zone.
Dále bude v arálu připravena řada dalších aktivit – G-City, adrenalinové sporty, internetová kavárna, Game Zone, chill outy a letos nově i dětský koutek.

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.