feminismus.czČlánky › Gender Studies, o.p.s. hledá informační specialistku/informačního specialistu

Gender Studies, o.p.s. hledá informační specialistku/informačního specialistu

15. březen 2006  | Gender Studies, o.p.s.
Gender Studies, o.p.s. hledá informační specialistku/informačního specialistu projektu EQUAL „Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů“. Jedná se o mezinárodní projekt „Půl na půl – rovné příležitosti žena a mužů“ financovaný z programu EU EQUAL, který je zaměřený na odstraňování nerovností na trhu práce.

Gender Studies, o.p.s. hledá informační specialistku/informačního specialistu projektu EQUAL „Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů“.

Jedná se o mezinárodní projekt „Půl na půl – rovné příležitosti žena a mužů“ financovaný z programu EU EQUAL, který je zaměřený na odstraňování nerovností na trhu práce.

Popis pracovního místa:
Práce na poloviční úvazek v knihovně a informačním centru, běžné knihovnické činnosti, spolupráce na koordinaci partnerských informačních center a právních poraden v regionech, rozvoj a propagace infocentra. Zodpovědná samostatná práce vyžadující kreativní přístup a komunikativnost (podílení se na obsahové náplni projektu). 

Požadujeme:
- minimálně středoškolské vzdělání
- znalost knihovnictví výhodou
- znalost genderové tématiky
- znalost anglického jazyka
- schopnost pracovat v týmu
- komunikativnost

Nabízíme:
- zajímavou práci v přátelském kolektivu
- možnost profesního růstu

Předpokládaná doba nástupu: 18. dubna 2006

Strukturovaný životopis s motivačním dopisem posílejte do 31.března 2006 na emailovou adresu library@genderstudies.cz nebo na adresu:
Knihovna Gender Studies, o.p.s.
Gorazdova 20
120 00 Praha 2

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.