feminismus.czČlánky › HLEDÁME AUTORY A AUTORKY PRO WEBOVÝ PORTÁL WWW.FEMINISMUS.CZ

HLEDÁME AUTORY A AUTORKY PRO WEBOVÝ PORTÁL WWW.FEMINISMUS.CZ

22. listopad 2007  | Gender Studies, o.p.s.
Zajímáte se o genderovou problematiku a rovné příležitosti žen a mužů? Baví vás psát? Staňte se externí autorkou webového magazínu www.feminismus.cz. Je to pro vás dobrá příležitost, jak se podělit s ostatními čtenáři a čtenářkami o téma, které vás zajímá. Návštěvnost webového magazínu feminismus.cz je 1600 až 2600 návštěv denně.

Zajímáte se o genderovou problematiku a rovné příležitosti žen a mužů? Baví vás psát? Staňte se externí autorkou webového magazínu www.feminismus.cz.

Je to pro vás dobrá příležitost, jak se podělit s ostatními čtenáři a čtenářkami o téma, které vás zajímá.

Návštěvnost webového magazínu feminismus.cz je 1600 až 2600 návštěv denně.

Pokud máte zájem stát se autorem či autorkou, pošlete jeden svůj článek do 10. prosince na adresu alexandra.jachanova@genderstudies.cz. Více informací získáte na stejném emailu nebo na telefonním čísle 224 915 666. 

Server www.feminismus.cz je jedinečným zdrojem informací o genderové problematice. První český internetový server svého druhu nabízí informace o celé šíři feminismu, ženského hnutí a postavení žen a mužů ve společnosti. Aktuální zprávy jsou řazeny do deseti tematických oblastí, mimo jiné Historie, Média, Multikulturně, Rovné příležitosti, Rodičovství, Násilí. Je možné zde také nalézt kalendář akcí, databázi diplomových prací s genderovou tématikou či přístup na Feministické internetové knihkupectví. Portál poskytuje také prostor čtenářským reakcím v Diskusní kavárně. Rubrika Šovinistická bomba nemilosrdně, často však s nadsázkou, pranýřuje projevy sexismu všeho druhu; čtenář/čtenářka si tak může udělat obrázek o tom, co nejvíc pobuřuje ženy a muže.

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.