feminismus.czČlánky › Internetové knihkupectví Gender Studies opět v provozu

Internetové knihkupectví Gender Studies opět v provozu

1. listopad 2007  | Michaela Svatošová  |  Gender Studies
Dovolujeme si Vám oznámit, že bylo znovu zprovozněno internetové knihkupectví Gender Studies. Knihkupectví Gender Studies nabízí: odborné publikace zaměřené na problematiku gender studies, feminismu a rovných příležitostí, beletrii a poezii ženských autorek, publikace zdarma (výroční zprávy, publikace z konferencí, informační materiály jednotlivých ministerstev, univerzit a organizací), propagační materiály Gender Studies (trička, benefiční náramky..), riot grrl ziny, anarchistické časopisy, ostatní: Mooncup - menstruační kalíšek...

Dovolujeme si Vám oznámit, že bylo znovu zprovozněno internetové knihkupectví Gender Studies

Internetové knihkupectví Gender Studies nabízí:

·        odborné publikace zaměřené na problematiku gender studies, feminismu a rovných příležitostí
·        beletrii a poezii ženských autorek vycházející na českém trhu
·        publikace zdarma (výroční zprávy, publikace z konferencí, informační materiály jednotlivých ministerstev, univerzit a organizací), které rozesíláme pouze za poštovné nebo zprostředkováváme zdarma
·        propagační materiály Gender Studies (trička, benefiční náramky..)
·        riot grrl ziny, anarchistické časopisy
·        ostatní: Mooncup - menstruační kalíšek

Veškeré zboží je k dostání na http://knihkupectvi.feminismus.cz/index.php (přístupné ze stránky www.feminismus.cz pod odkazem Knihkupectví) nebo přímo v knihovně Gender Studies, o.p.s na adrese Gorazdova 20, Praha 2 120 00. Otevřeno máme út-pá od 12-18hod.


Uvítáme jakékoliv připomínky a komentáře k nové podobě e-knihkupectví.


Chybí Vám v naší nabídce zásadní kniha, chcete propagovat touto cestou své aktivity nebo zprostředkovávat Vaše informační materiály prostřednictvím našeho internetového knihkupectví, napište nám na knihovna@genderstudies.cz nebo volejte +420 224 913 350. Těšíme se na spolupráci.

Za knihkupectví Gender Studies
Michaela Svatošová
knihovna@genderstudies.cz
+420 224 913 350

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.