feminismus.czČlánky › Konzultace pro ženské neziskové organizace

Konzultace pro ženské neziskové organizace

10. květen 2005  | Gender Studies
Gender Studies, o. p. s. nabízí ženským neziskovým organizacím konzultace v oblasti firemní filantropie a komunikační strategie. GS také připravuje na konec května/začátek června školení zaměřené na komunikační strategie směrem k veřejnosti a firmám a fundraisingových plánů v oblasti firemní filantropie.
Gender Studies, o. p. s. nabízí ženským neziskovým organizacím konzultace v oblasti firemní filantropie a komunikační strategie. GS také připravuje na konec května/začátek června školení zaměřené na komunikační strategie směrem k veřejnosti a firmám a fundraisingových plánů v oblasti firemní filantropie. V případě zájmu, nás kontaktujte.

Přivítáme jakékoliv náměty či okruhy, které by měly být součástí připravovaného školení. Kontaktní osoba: Linda Sokačová, gender.info@ecn.cz, 224 91 56 66. Tato aktivita je součástí projektu "Vytváření dárcovského prostředí pro ženskou problematiku mezi zahraničními investory v ČR".

Projekt je podpořen z programu EU Phare 2002 - Dlouhodobá udržitelnost rozvoje občanské společnosti.
www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.