feminismus.czČlánky › Mrchy aneb řekni mi pravdu o své lásce

Mrchy aneb řekni mi pravdu o své lásce

20. zaří 2006  | Redakce F.cz
Mrchy aneb řekni mi pravdu o své lásce
"Intimní divadlo" uvádí po "Monolozích Vagíny" australskou krimikomedii "Mrchy aneb řekni mi pravdu o své lásce" v intimním prostředí kafeteátru Černá labuť. Premiéry jsou 2. a 3. října 2006 ve 20.00 hod. "Mrchy aneb řekni mi o své lásce" napsala ALMA DE GROEN, jde o evropskou premiéru australské hry, jde o svět žen (pochopitelně plný mužů), jde o témata, která volně navazují na citlivosti hry "Monology Vagíny", která již vstupuje do páté sezóny s více než 250-ti představeními po české i slovenské republice.

"Intimní divadlo" uvádí po "Monolozích Vagíny" australskou krimikomedii "Mrchy aneb řekni mi pravdu o své lásce" v intimním prostředí kafeteátru Černá labuť. Premiéry jsou 2. a 3. října 2006 ve 20.00 hod.
"Mrchy aneb řekni mi o své lásce" napsala ALMA DE GROEN, jde o evropskou premiéru australské hry, jde o svět žen (pochopitelně plný mužů), jde o témata, která volně navazují na citlivosti hry "Monology Vagíny", která již vstupuje do páté sezóny s více než 250-ti představeními po české i slovenské republice.

režie: IRENA ŽANTOVSKÁ
hrají: DANA BATULKOVÁ, DÁŠA BLÁHOVÁ, NINA DIVÍŠKOVÁ, LENKA SKOPALOVÁ

rezervace vstupenek na tel:222 827 827 či email: teatr@cernalabut.cz 8.patro, Na Poříčí 25,Praha 1, vedle Bílé Labutě RSVP do 27.9.06

Volné vstupenky si rezervujte včas, prostor je skutečně intimní.

Související

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.