feminismus.czČlánky › Občanské sdružení Fórum 50 % hledá tazatele/ky pro výzkum mezi poslankyněmi

Občanské sdružení Fórum 50 % hledá tazatele/ky pro výzkum mezi poslankyněmi

10. květen 2007  |  Forum 50%
Občanské sdružení Fórum 50 % hledá tazatele/ky pro výzkum mezi poslankyněmi v období květen a červen 2007. Náplní práce je příprava na rozhovor, realizace a přepis rozhovoru a vyplnění dotazníku pro tazatele/ky. Každá tazatelka/každý tazatel vykoná přibližně 4 rozhovory.

Občanské sdružení Fórum 50 % hledá tazatele/ky pro výzkum mezi poslankyněmi v období květen a červen 2007.

Náplní práce je příprava na rozhovor, realizace a přepis rozhovoru a vyplnění dotazníku pro tazatele/ky. Každá tazatelka/každý tazatel vykoná přibližně 4 rozhovory.

Nabízíme: zajímavou práci v prostředí Poslanecké sněmovny, získání znalostí a dovedností z oblasti metodologie kvalitativního výzkumu, potvrzení školní praxe, finanční odměnu.

Požadujeme: příjemné vystupování, schopnost empatie, komunikativnost a spolehlivost, účast na celodenním školení v úterý 8. 5. 2007.

Zájemci/kyně, zašlete stručný životopis Kristině Gotteltové, gotteltova@padesatprocent.cz , další informace také na 774 411 151.

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.