feminismus.czČlánky › Občanské sdružení Fórum 50% vás zve na vernisáž výstavy "Bez limitů! - Ženy v netradičních profesích"

Občanské sdružení Fórum 50% vás zve na vernisáž výstavy "Bez limitů! - Ženy v netradičních profesích"

5. červen 2007  |  Občanské sdružení Fórum 50%
Občanské sdružení Fórum 50% vás zve na slavnostní vernisáž výstavy fotografií Michaely Zeinerové Brachtlové s názvem Bez limitů! Ženy v netradičních profesích. Součástí programu bude vyhlášení druhého ročníku soutěže Strana otevřená ženám 2007 – ocenění pro parlamentní politickou stranu, která u nás nejlépe prosazuje rovné příležitosti žen a mužů.

Občanské sdružení Fórum 50% vás zve na slavnostní vernisáž výstavy fotografií Michaely Zeinerové Brachtlové s názvem Bez limitů! Ženy v netradičních profesích.

Součástí programu bude vyhlášení druhého ročníku soutěže Strana otevřená ženám 2007 – ocenění pro parlamentní politickou stranu, která u nás nejlépe prosazuje rovné příležitosti žen a mužů.

Fórum 50 % usiluje o společnost s vyrovnaným zastoupením žen a mužů v rozhodovacích pozicích a politice. Fórum 50 % je přísně nadstranické. V rámci projektu Vyrovnávání šancí žen a mužů v rozhodovacích pozicích a politice podpořeného Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.

Akce se uskuteční v pondělí 25. 6. 2007 v 19 hodin v Café Černá labuť, Na Poříčí 25, Praha 1, 8. patro.

Více informací

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.