feminismus.czČlánky › Poradenský a rekvalifikační vzdělávací kurz

Poradenský a rekvalifikační vzdělávací kurz

31. říjen 2005  | Redakce F.cz
Ženám vracejícím se po mateřské nebo rodičovské dovolené a ženám ohroženým nezaměstnaností je určen bezplatný kurz zaměřený na práci s počítačem a informačními technologiemi, rozvoj komunikačních dovedností a další. Projekt koordinovaný firmou Tecom, s.r.o. ve spolupráci s Asista, s.r.o. a Gender Studies, o.p.s. si klade za cíl pomoci ženám získat zaměstnání a zvýšit kvalifikaci i sebevědomí žen pro jejich uplatnění na trhu práce.

Ženám vracejícím se po mateřské nebo rodičovské dovolené a ženám ohroženým nezaměstnaností je určen bezplatný kurz zaměřený na práci s počítačem a informačními technologiemi, rozvoj komunikačních dovedností a další.
Projekt koordinovaný firmou Tecom, s.r.o. ve spolupráci s Asista, s.r.o. a Gender Studies, o.p.s. si klade za cíl pomoci ženám získat zaměstnání a zvýšit kvalifikaci i sebevědomí žen pro jejich uplatnění na trhu práce.

Více informací o projektu – včetně termínu první informativní schůzky – je k nalezení zde ( pdf, 1159 kB)

Celý projekt je spolufinancován z evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR a je určen pro region Praha.

ESF napomáhá rozvoji zaměstnanosti podporou zaměstnatelnosti, podnikatelského ducha, rovných příležitostí a investicemi do lidských zdrojů. Je klíčovým finančním nástrojem pro realizování evropské strategie zaměstnanosti.

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.