feminismus.czČlánky › Přednáška Kateřiny Machovcové: Výzkum potřeb cílové skupiny personalistů, limitů a možností pro rozvoj rovných příležitostí pro ženy a muže

Přednáška Kateřiny Machovcové: Výzkum potřeb cílové skupiny personalistů, limitů a možností pro rozvoj rovných příležitostí pro ženy a muže

3. duben 2006  | Gender Studies, o.p.s.
Gender Studies, o.p.s. si vás dovoluje pozvat dne 4. 4. 2006 od 18:00 hodin na přednášku Kateřiny Machovcové: Výzkum potřeb cílové skupiny personalistů, limitů a možností pro rozvoj rovných příležitostí pro ženy a muže. V období srpen 2005 až leden 2006 proběhl výzkum potřeb cílové skupiny personalistů, limitů a možností pro rozvoj rovných příležitostí pro ženy a muže. Cílem výzkumu bylo získat přehled o zkušenostech s praktickým uplatňováním politik rovných příležitostí žen a mužů, identifikovat problematické oblasti, seznámit se s příklady dobré praxe a zhodnotit stávající úroveň informovanosti o dané problematice. Výzkum má přispět k pochopení postavení personalistů, resp. manažerů v širším slova smyslu, v procesu vzniku a rozvoje podnikových strategií řízení lidských zdrojů s ohledem na aktivní uplatňování principů rovných příležitostí žen a mužů.
Gender Studies, o.p.s. si vás dovoluje pozvat na přednášku Kateřiny Machovcové:

Výzkum potřeb cílové skupiny personalistů, limitů a možností pro rozvoj rovných příležitostí pro ženy a muže

V období srpen 2005 až leden 2006 proběhl výzkum potřeb cílové skupiny personalistů, limitů a možností pro rozvoj rovných příležitostí pro ženy a muže. Cílem výzkumu bylo získat přehled o zkušenostech s praktickým uplatňováním politik rovných příležitostí žen a mužů, identifikovat problematické oblasti, seznámit se s příklady dobré praxe a zhodnotit stávající úroveň informovanosti o dané problematice. Výzkum má přispět k pochopení postavení personalistů, resp. manažerů v širším slova smyslu, v procesu vzniku a rozvoje podnikových strategií řízení lidských zdrojů s ohledem na aktivní uplatňování principů rovných příležitostí žen a mužů.
Získané informace budou využity k přípravě manuálu pro personalisty, který bude v průběhu roku 2006 zpracovávat Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů a který umožní efektivně zacílit další plánované aktivity na podporu implementace genderové rovnosti.


Úterý 4. dubna 2006 od 18:00 hodin.
Knihovna Gender Studies, Gorazdova 20, Praha 2, 120 00.

Místo si můžete rezervovat na tel.: +420 224 913 350 nebo e-mailem na: alice.rutkova@genderstudies.cz

Místa jsou Vám rezervována do 18.00 hodin.

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.