feminismus.czČlánky › Publikujte na www.feminismus.cz!

Publikujte na www.feminismus.cz!

21. únor 2006
Zajímají Vás témata souvisejí s rovnými příležitostmi a genderovou tématikou na trhu práce, v politice, rozhodovacích pozicích, umění, literatuře, mezigeneračních vztazích a podobně? Chtěly/-i byste publikovat články, analýzy, studie nebo recenze na www.feminismus.cz? Máte příležitost!
Zajímají Vás témata souvisejí s rovnými příležitostmi a genderovou tématikou na trhu práce, v politice, rozhodovacích pozicích, umění, literatuře, mezigeneračních vztazích a podobně? Chtěly/-i byste publikovat články, analýzy, studie nebo recenze na www.feminismus.cz?
Máte příležitost!

Gender Studies, o.p.s. zahájila ve spolupráci se slovenskou ženskou organizací Aspekt (http://www.aspekt.sk/) a za podpory Heinrich-Böll-Stiftung projekt zaměřený na spolupráci s mladými novináři a novinářkami a autorkami a autory, které zajímají oblasti, jimiž se tyto organizace zabývají, mají chuť psát genderově citlivé texty a publikovat je prostřednictvím e-magazínů obou organizací (www.feminismus.cz a www.aspekt.sk/aspekt_in.php).

Chcete-li se podělit o své názory prostřednictvím autorských článků, dejte nám vědět na email alena.kralikova@genderstudies.cz; v případě, že Vás článek publikujeme, čeká Vás i malá finanční odměna!
www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.