feminismus.czČlánky › Slovak-Czech Women's Fund vyhlašuje grantové kolo

Slovak-Czech Women's Fund vyhlašuje grantové kolo

11. červenec 2007  |  Slovak-Czech Women's Fund
Slovak-Czech Women’s Fund vyhlašuje grantové kolo na podporu projektů zaměřených na dívky a mladé ženy do 26 let. Cílem programu je přispět k posílení sebevědomí dívek a mladých žen, jejich vůdčích a organizačních schopností a zlepšit jejich povědomí o ženských právech a genderových stereotypech. Uzávěrka pro přijímání žádostí je 17. srpna 2007.
Grantové kolo se zaměřuje na následující 2 oblasti:
A: vzdělávání dívek a mladých žen v oblasti ženských práv, výchovu k genderové rovnosti a odbourávání genderových stereotypů.
B: angažování dobrovolnic se zájmem o aktivní působení v ženských nevládních organizacích a posílení a rozvoj vůdčích dovedností mladých spolupracovnic NNO.

Uzávěrka pro přijímání žádostí: 17.8.2007
Kdo se může o grantovou podporu ucházet?
O podporu se mohou ucházet nevládní organizace působící v České republice zasláním žádostí o grant podle instrukcí kanceláře ženského fondu. Podmínkou je, aby cílovou skupinou projektu, případně koordinátorkami projektu, byly mladé ženy do 26 let.

Maximální výše grantu, o který je možné žádat:
100.000 Kč

Celková suma na přerozdělení v tomto grantovém kole v ČR:
300.000 Kč

Jak se do grantového kola přihlásit?
Nevládní organizace, které mají zájem přihlásit se do grantového kola, vyplní grantový formulář ženského fondu a vypracují projekt podle uvedených instrukcí. Návrhy projektů je možné konzultovat na e-mailové adrese kralikova@womensfund.cz nebo telefonicky na čísle +420 222 716 823.

Projekt je třeba poslat elektronicky na adresu kralikova@womensfund.cz a 4 vyhotovení projektu a potřebné přílohy v 1 vyhotovení poštou na adresu: Slovak-Czech Women’s Fund, Bořivojova 105, 130 00 Praha 3.

Rozhodující je přitom datum poštovního razítka na zásilce, tedy nejpozději 17. srpna 2007.

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.