feminismus.czČlánky › Studie nákladů a zisků rovných příležitostí žen a mužů: dobrá, nebo špatná investice?

Studie nákladů a zisků rovných příležitostí žen a mužů: dobrá, nebo špatná investice?

9. únor 2007  | Gender Studies, o.p.s.
Studie nákladů a zisků rovných příležitostí žen a mužů: dobrá, nebo špatná investice?
Publikace Studie nákladů a zisků rovných příležitostí žen a mužů přináší základní odpovědi na to, proč zavádět programy směřující ke slaďování osobního a profesního života či různé vzdělávací programy pro zaměstnance a zaměstnankyně. Najdete zde studie souvislostí mezi rovnými příležitostmi a ziskovostí firem, příklady fungujících a úspěšných programů ve firmách, které působí v České republice, ale i základní legislativní informace. Publikaci vydává Gender Studies, o.p.s. v roce 2007 za finanční podpory Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU EQUAL „Půl na půl“.

Publikace Studie nákladů a zisků rovných příležitostí žen a mužů přináší základní odpovědi na to, proč zavádět programy směřující ke slaďování osobního a profesního života či různé vzdělávací programy pro zaměstnance a zaměstnankyně.

Najdete zde studie souvislostí mezi rovnými příležitostmi a ziskovostí firem, příklady fungujících a úspěšných programů ve firmách, které působí v České republice, ale i základní legislativní informace.

Publikaci si můžete objednat na adrese Gender Studies, o.p.s., na telefonním čísle 224 91 56 66 nebo na e-mailu pulnapul@genderstudies.cz.

Publikaci vydává Gender Studies, o.p.s. v roce 2007 za finanční podpory Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU EQUAL „Půl na půl“.

Náklady a zisky rovných příležitostí pro ženy a muže – Kateřina Machovcová (editorka), Gender Studies, o.p.s.: 2007, 64 str., lepená vazba.

Související

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.