feminismus.czČlánky › Světový týden respektu k porodu

Světový týden respektu k porodu

21. únor 2007  |  Unie porodních asistentek
7.5.-13.5.2007 se bude konat Světový týden respektu k porodu. Tato akce bude probíhat ve Veletržím paláci v Praze a budou se na ní podílet 3 neziskové organizace UNIPA, HAM a Porodní asistence. Každá z těhto organizací má záštitu na jedné ze 3 akcí, které tento týden budou provázet. 10.5.-12.5. pořádá UNIPA mezinárodní kongres Normální porod, kterého se zúčastní lektoři z 6 zemí Evropy.

7.5.-13.5.2007 se bude konat Světový týden respektu k porodu.

Tato akce bude probíhat ve Veletržím paláci v Praze a budou se na ní podílet 3 neziskové organizace UNIPA, HAM a Porodní asistence. Každá z těhto organizací má záštitu na jedné ze 3 akcí, které tento týden budou provázet.

10.5.-12.5. pořádá UNIPA mezinárodní kongres Normální porod, kterého se zúčastní lektoři z 6 zemí Evropy.

Program a přihlášku najdete na www.normalniporod.cz , www.unipa.cz nebo www.respektkporodu.cz. V tomto týdnu budou také podobné akce i v ostatních měste ČR. Máte-li zájem se na Světovém týdnu respektu k porodu podílet také vy, napište nám na unipa@unipa.cz.

UNIPA je také spolutvůrcem iniciativy Normální porod jejíž znění najdete na www.unipa.cz. Iniciativa vznikla ve spolupráci organizací Aperio, HAM a ČAD a hlásí se k ní stále další organizace.

Dagmar Suchá prezidentka UNIPA

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.