feminismus.czČlánky › Tisková agentura www.ta-gita.cz poskytuje informační servis

Tisková agentura www.ta-gita.cz poskytuje informační servis

22. prosinec 2006  |  Gita
Rády/i bychom vás oslovily/i s nabídkou služeb, které vám může poskytnout agenturní portál www.ta-gita.cz. gitA je nezávislým mediálním projektem, zaměřeným na bezplatné (bezplatný servis je nabízen v pilotní fázi projektu) poskytování informačního servisu novinářské obci, občanskému sektoru a široké veřejnosti prostřednictvím agenturního portálu www.ta-gita.cz.

Vážení/vážené,

Rády/i bychom vás oslovily/i s nabídkou služeb, které vám může poskytnout agenturní portál www.ta-gita.cz.

gitA je nezávislým mediálním projektem, zaměřeným na bezplatné (bezplatný servis je nabízen v pilotní fázi projektu) poskytování informačního servisu novinářské obci, občanskému sektoru a široké veřejnosti prostřednictvím agenturního portálu www.ta-gita.cz.

Ambicí agentury je upozorňovat na stereotypy a bourat zažité předsudky. gitA do svých příspěvků cíleně vnáší genderově citlivý pohled na společnost. Redakční tým aktivně vyhledává opatření směřující k odstranění diskriminací, změnám způsobu myšlení a zavádění principu rovností šancí s cílem srozumitelně o nich informovat média i širší veřejnost. gitA kromě toho poskytuje mediální prostor ženským a genderovým neziskovým organizacím, opomíjeným či znevýhodňovaným skupinám a jednotlivcům. Cílem tiskové agentury gitA je přispívat k rozšíření pohledu na svět nabízeného mainstreamovými médii o nové aspekty - nahlížené z odlišného úhlu pohledu.

Proto má gitA velký zájem o spolupráci a případné navázání partnerství s vaší organizací.

V pravé části hlavní stránky portálu www.ta-gita.cz jsme vytvořili/i prostor pro vaše buttonky či bannery. Pokud máte zájem o informační provázání vaší organizace s www.ta-gita.cz, která od září letošního roku slouží jako vyhledávaný informační zdroj pro média i NNO, zašlete nám e-mailem svoje buttony či bannery k bezplatnému umístění na agenturním portálu. V případě, že budete stát o oboustranné partnerství, zasíláme vám náš gitÍ banner k umístění na vašich stránkách. Přímá výměna buttonů/bannerů však není podmínkou.

Zároveň bychom Vás rády/i upozornily/i na pravidelný středeční newsletter, ve kterém zasíláme naše nejčerstvější, nejzajímavější a nejaktuálnější zpravodajství určené k okamžitému bezplatnému převzetí. (stejně jako veškeré redakční materiály na www.ta-gita.cz) Pravidla přebírání agenturních materiálů najdete v horní horizontální liště na www.ta-gita.cz. K odběru newsletteru se můžete sami na stránkách www.ta-gita.cz zaregistrovat (v levém sloupci dole). Ovšem nebudete-li si s on-line registrací vědět rady, stačí nám poslat přihlašovací mail na adresu agentura@ta-gita.cz a budete zaregistrováni/y. Kromě služby newsletteru je v tomto sloupci také umístěna služba RSS. RSS je kód, pomocí kterého si vy na svých stránkách můžete z našeho webu stahovat gitÍ aktuality.

Podobnou možností jako je RSS bude boxík plný našeho zpravodajství, tzv. News Box. News box gitA budete moci umístit přímo na své webové stránky. Na rozdíl od RSS bude News Box v našem gitÍM designu, i když bude umístněn na vašich stránkách.

Přihlašte se k umístění banneru, odběru newsletteru, RSS či umístění gitA News Box na vašich stránkách ještě dnes. Jako přidanou hodnotu Vám gitA nabízí zprostředkování dění ve vaší organizaci a vašich aktivit především médiím, ale i širší veřejnosti pomocí „kalendáře akcí“ (pravý sloupec uprostřed) kam umísťujme informace a pozvánky na akce, (především tiskové konference, ale i výstavy, koncerty, konference, kursy, happeningy…) a sekce „tiskové zprávy“ (pravý sloupec, pod „kalendářem“). Posílejte nám prosím tiskové zprávy a informace o vámi pořádaných akcích ke zveřejnění na adresu agentura@ta-gita.cz.

Budete-li potřebovat jakékoliv další informace o nabízených službách, popřípadě domluvit individuální rovinu spolupráce, velmi ráda se s vámi setkám po předchozí telefonické či emailové dohodě.

Tamara Nováková Koordinátorka gitA Tel.: +420 774 43 30 40, +420 257 21 09 59 tamara.novakova@ta-gita.cz.  

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.