feminismus.czČlánky › Úterky s gender - přednáška na téma "Rovné příležitosti jako konkurenční výhoda"

Úterky s gender - přednáška na téma "Rovné příležitosti jako konkurenční výhoda"

2. duben 2008  | knihovna Gender Studies
Gender Studies, o.p.s. si Vás dovoluje pozvat na přenášku Hany Velíškové "Rovné příležitosti jako konkurenční výhoda". Přednáška představí návody a doporučení na zlepšení personálních procesů se zřetelem na rovné příležitosti pro ženy a muže ve firmách na trhu práce v České republice. Uvede dobrou praxi ze zahraničí, která dokumentuje, že rovné šance lze s úspěchem a ziskem na pracovišti aplikovat.

Gender Studies, o.p.s. si Vás dovoluje pozvat na přenášku Hany Velíškové "Rovné příležitosti jako konkurenční výhoda"

Přednáška představí návody a doporučení na zlepšení personálních procesů se zřetelem na rovné příležitosti pro ženy a muže ve firmách na trhu práce v České republice. Uvede dobrou praxi ze zahraničí, která dokumentuje, že rovné šance lze s úspěchem a ziskem na pracovišti aplikovat.

Hana Velíšková má přes 12 let zkušeností s budováním personálních koncepcí, přestavbou a implementací klíčových HR procesů. V minulosti pracovala v poradenské společnosti Arthur Andersen, jako Senior HR manažerka společnosti GE Capital (dnes GE Money) a jako HR ředitelka společnosti Allianz pojišťovna a Raiffeisenbank. V současné době kombinuje péči o dvě malé děti s prací konzultantky a lektorky HR  dovedností.

Den: 8. dubna 2008 v 18. hod. v knihovně Gender Studies, o.p.s., Gorazdova 20, Praha 2.
Místo si prosím rezervujte na tel.: +420 224 913 350 nebo e-mailem na: library@genderstudies.cz
 
Gender Studies, o.p.s.
Gorazdova 20, 120 00 Praha 2
tel./fax: +420 224 913 350
www.genderstudies.cz, www.feminismus.cz, www.rovneprilezitosti.cz

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.