feminismus.czČlánky › Výzva - hledají se respondentky pro rigorózní práci!

Výzva - hledají se respondentky pro rigorózní práci!

14. prosinec 2004  | Leona Prokopcová
Dobry den, jsem absolventkou magisterského studia psychologie na Karlově Univerzitě a nyní píši rigorózní práci na téma Srovnání aspektů subjektivního prožívání sexuální reakce u žen orgastických a žen anorgastických.
Dobry den,
jsem absolventkou magisterského studia psychologie na Karlově Univerzitě a nyní píši rigorózní práci na téma Srovnání aspektů subjektivního prožívání sexuální reakce u žen orgastických a žen anorgastických.
Hledám pro tuto kvalitativní studii anorgastické ženy, které by byly ochotné se mnou o prožívání své sexuální reakce hovořit. Rozhovor bude trvat přibližně jednu hodinu.
Ženy by měly splnit tato kritéria:
Zdraví: nejsou si vědomy žádného závažného mentálního problému v současné době.
Věk: prošly adolescencí, horní věkový limit není stanoven.
Sexuální status: prožily či prožívají vztah s partnerem, nejsou schopny dosáhnout orgasmu v přítomnosti partnera ani při masturbaci.
Sexuální orientace: heterosexuální, bisexuální a lesbické ženy
Pokud znáte ženu, která by se na tomto výzkumu chtěla podílet, můžete mě kontaktovat na telefonním čísle: 775 999 297 nebo na emailové adrese: leonaprokopcova@hotmail.com.

Děkuji.
Leona Prokopcová

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.