feminismus.czČlánky › Workshop: „Ženy a ICT: Celoživotní vzdělávání v ICT pro ženy – má, nebo nemá smysl?“

Workshop: „Ženy a ICT: Celoživotní vzdělávání v ICT pro ženy – má, nebo nemá smysl?“

8. říjen 2007  | Linda Sokačová
Workshop: „Ženy a ICT: Celoživotní vzdělávání v ICT pro ženy – má, nebo nemá smysl?“
Gender Studies, o.p.s., Síť mateřských center, Heinrich Boell Stiftung a poslankyně Kateřina Jacques si Vás dovolují pozvat na workshop „Ženy a ICT: Celoživotní vzdělávání v ICT pro ženy – má, nebo nemá smysl?“. Uskuteční se 25. října 2007 v Praze v Novoměstské radnici od 16,00 do 17,30 po skončení konference "Perspektivy žen na trhu práce".
Místo konání: Novoměstská radnice, Karlovo náměstí 1/23, Praha 2

Moderátorka:
Markéta Kristová, zakladatelka internetového portálu www.zkusit.cz. 

Diskutující:
Ing. Jan Jarolímek, Ph.D.: manažer e-learningového projektu EVYNA http://evyna.pef.czu.cz (Česka zemědělská univerzita), který je zaměřený na odstranění znevýhodnění žen vracejících se na trh práce po mateřské nebo rodičovské dovolené.

Zástupci organizace Attavena, která se zaměřuje na vzdělávání v ICT a integraci žen po rodičovské dovolené na trhu práce. www.attavena.cz.

Mgr. Ladislav Bánovec, MŠMT: předseda řídícího výboru programu Grundtvig, který je zaměřený na vzdělávání dospělých a celoživotní učení. Mgr. Dušan Martínek: vedoucí oddělení Rozvoje lidských zdrojů a projektové činnosti ČMKOS.

Linda Sokačová – Gender Studies, o.p.s.: ředitelka pro rozvoj a strategické plánování organizace, která se zaměřuje na rovné příležitosti žen a mužů a odstraňování diskriminace na základě pohlaví a věku na trhu práce a ve společnosti obecně.

Další informace: www.jaknait.cz, www.genderstudies.cz. Workshop se koná v rámci konference „Perspektiva žen na trhu práce“ – 25. října 2007, Novoměstská radnice v Praze.

Přihlášky zasílejte elektronicky na adresu: linda.sokacova@genderstudies.cz.

Konference se koná v rámci projektu „Připraveni na gender mainstreaming – citlivé překonávání hranic s ohledem na gender” a v projektu „Společnost přátelská rodině”.

Projekt Společnost přátelská rodině je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.

Související

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.